vizesialmak.com

Vize Almanın En Kolay Yolu...

Vize Ana Sayfa Vize Başvurusu Vize Formları Vize İşlemeleri Vize İstemeyen Ülkeler Vize Nasıl Alınır Hakkımızda Vize İletişim

Vize İşlemleri

   Amerika Vizesi Almak
    Schengen Vizesi Almak
  İngiltere Vizesi Almak
    İspanya Vizesi Almak
   Fransa Vizesi Almak
    Dubai Vizesi Almak
    Almanya Vizesi Almak
   Avustralya Vizesi Almak
   Hollanda Vize Almak
    Avusturya Vize Almak
    İtalya Vizesi Almak
    Belçika Vizesi Almak
   Japonya Vizesi Almak
    Kanada Vizesi Almak
    Rusya Vizesi Almak
   Brezilya Vizesi Almak
    İsviçre Vizesi Almak
    Norveç Vizesi Almak
    Ukrayna Vizesi Almak
   Meksika Vizesi Almak
   Mısır Vizesi Almak
    Portekiz Vizesi Almak
    Romanya Vizesi Almak
    Yunanistan Vizesi Almak
    Danimarka Vizesi Almak
    İsveç Vizesi Almak
   Çin Vizesi Almak
   Bulgaristan Vizesi Almak
  Polonya Vizesi Almak
  İsrail Vizesi Almak
   Moldova Vizesi Almak
    Hindistan Vizesi Almak
   Macaristan Vizesi Almak
    Küba Vizesi Almak
   Malezya Vizesi Almak
   Tunus Vizesi Almak
   Cezayir Vizesi Almak
  Maldiv Vizesi Almak
  Etiyopya Vizesi Almak
  İzlanda Vizesi Almak
 

İsrail Vizesi Almak İsrail Vize Almak

    İsrail (resmi adıyla İsrail Devleti), Batı Asya ve Akdeniz’in doğusunda bulunan bir ülkedir. Sınır komşuları, kuzeyde Lübnan ve Suriye, doğuda Ürdün ve güneyde ise Mısır olan İsrail’in nüfusu yaklaşık olarak 7.3 milyondur.
İsrail, Diplomatik (Kırmızı), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahibi Türk Vatandaşları’na en fazla 3 aylık ziyaretleri için vize uygulamamaktadır. İsrail, Umuma Mahsus (Lacivert) pasaport bilgileri sahibi olan Türk Vatandaşları’na vize uygulamasında bulunurken, Türkiye, Umuma Mahsus Pasaport sahibi olan bir İsrail Vatandaşı’na vize uygulamasında bulunmamaktadır.

 

İsrail Vizesi İçin Gerekli Evraklar

      Tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış bir İsrail Vize Formu Başvurusu , 1 fotoğraf, geçerliliği olan pasaport, iş yerinden aldığı ve çalıştığını gösteren sigorta, bordro gibi belgeler, iş yerinin Ticaret Odası kaydı, otel ve uçak rezervasyonları, eğer İsrail de tanıdığı varsa ismine yazılmış bir davetiye gerekmektedir. Ayrıca, Konsolosluğa hitaben antetli kağıda yazılmış bir dilekçe, hesap cüzdanı ve varsa gayri menkul tapu fotokopileri de İsrail Vize İşlemleri için istenen belgeler arasındadır. Eğer İsrail e yapacağınız gezi ticari amaçlı olacaksa, turist vizesinde istenen belgelere ilave olarak, İsrail de ziyaret edeceğiniz firmanın adınıza gönderdiği bir davetiye, Türkiye de çalıştığınız firmadan aldığınız görev yazısı gerekmektedir. Son üç aylık bordro, 4 aylık sigorta bildirgesi ve SSK belgeleri de istenen dokümanlar arasındadır. Ve Vize Ücreti'nin ödenmiş olması da gerekir. Eğitim amaçlı alınan İsrail vizesinde istenen belge, eğitim görmekte olduğu üniversiteden aldığı öğrenci belgesi, ya da gelecekte İsrail de eğitim alacağı üniversiteden alacağı, kabul edildiğini gösteren bir belge gerekmektedir. Turistik amaçlı İsrail e gitmek isteyen Ev Hanımlarının, dilekçe, hesap cüzdanı fotokopisi ve eşinin şirket bilgileri gerekmektedir. Emeklilerin ibraz etmeleri gereken belgeler; dilekçenin aslı, emekli cüzdanı, sağlık karnesi ve banka cüzdan fotokopileri gerekmektedir. Öğrencilerin ise ailelerinin gelir ve çalışma belgeleri ile okuldan aldıkları bir öğrenci belgesi gerekmektedir.

 

İsrail A Grubu Vizesi İçin Gerekli Evraklar

      Geçici Oturma ve Çalışma Vizesi olan A/1 Vize, İsrail İçişleri Bakanlığı tarafından verilir. A/1 tipi vizenin süresi 1 yıldır ancak tekrar uzatılabilir.İsrail de hem öğrenci olmak hem de çalışmak istiyorsanız, A/2 tipi vizeye başvurmanız gerekecektir. Din Adamı Vizesi olan A/3 tipi vize, genellikle Süryani, Rum ve Ermeni din adamlarına verilen bir vizedir. Bu vize ile din adamları İsrail’de hem çalışabilir hem de oturabilirler.

 

İsrail B Grubu Vizesi İçin Gerekli Evraklar

     B/2 vizesi, süresi 3 ayı geçmeyen turistik ziyaretler için verilir. Çalışma imkanı tanımayan bu vize, bazı durumlarda 6 aylık veya çok girişli olarak alınabilir. Çalışma imkanı sağlayan vize ise B/1 vizesidir.

Bu vizeyi alırken nerede ve hangi pozisyonda çalışacağınızı detaylı bir şekilde bildirmelisiniz.
B/3 vizesi ise diğer vizelerden farklı olarak, geliş nedeni belirgin olmayan ancak İsrail makamlarını, gidiş amacı hakkında ikna edebilenlere verilmektedir.

İsrail Sürekli İkamet ve Göçmen Vizeleri
Sürekli İkamet vizesi ile, İsrail de oturma ve çalışma hakkı elde edersiniz. Göçmen vizesi de aynı hakkı verir ancak bu vize sadece Yahudilere verilmektedir.

 
 
 

2009 Bu Web Sayfası Denver Ltd. Aittir İzinsiz Kopyalanması Yasaktır!!!!

Bu Web Sayfası Bütün Web Browser'lar Tarafından Görüntülenebilir